GRATUIT
Analiză corporală si nutriţională

Înainte de orice comandă, vă rugăm să răspundeţi acestui Chestionar.

Puteţi completa Chestionarul şi în afara vreunei comenzi, răspunsul îl primiţi pe adresa de  email.

 
 
 
banner
 

Newsletter

 
 

Site-uri partenere

 
Acasă» Îngrijire personală» Gama skin activator
 

Gama SKIN ACTIVATOR

Gama SKIN ACTIVATOR - este o gama inovatoare de produse pentru îngrijirea pielii mature, menită să ajute ca pielea să arate şi să se menţină tânără. Complexul avansat de glucozamină pe care îl conţine, ajută la producerea în mod natural a colagenului în piele.
Anotimpurile, mediul ambiant, stilul de viată – toate acestea îşi pun amprenta pe tenul nostru. La fel de mult pune această amprentă pe tenul nostru procesul natural de îmbătrânire, care se manifestă prin încetinirea proceselor la nivelul celulelor epidermei, odată cu înaintarea în vârstă.
Produsele din această gamă se adresează acelor zone ale pielii cu risc sporit de îmbătrânire, având rolul de a rehidrata, a hrăni, a reface fermitatea pielii şi a o proteja.
Aspectul ridurilor, liniile fine, netezimea, aspectul curat şi radiant al tenului – toate acestea se pot îmbunătăţi în numai câteva săptămâni de utilizare a acestei game de produse cosmetice.

 

Gama NOURIFUSION (14) Gama SKIN ACTIVATOR (4) Gama ALOE VERA (0)
Radiant (2) Ingrijirea corpului (2)
 
 Preţ :
 Ordonează după :
 Pe pagină :
 
 
Afişare 1 - 4 la 4
 

Loţiune de zi SKIN ACTIVATOR cu SPF 15

 
LOŢIUNE DE ZI SKIN ACTIVATOR cu SPF 15 -  are acţiune hidratantă şi rapidă, protejând în acelaşi timp pielea de influenţele negative ale razelor ultraviolete. Utilizând această cremă, tenul devine neted şi luminos şi perfect protejat de factorii de mediu nocivi.
 
213 Lei
 

Crema pentru zona decolteului SKIN ACTIVATOR

 
CREMA PENTRU ZONA DECOLTEULUI SKIN ACTIVATOR Odată cu vârsta pielea sensibilă din zona gâtului, decolteului şi pieptului devine mult mai fină  şi mai subţire, de aceea este indicat să fie protejată cu o cremă hidratantă şi revigorantă, pentru a reduce liniile fine şi ridurile,…
 
213 Lei
 

Crema regeneratoare SKIN ACTIVATOR

 
CREMA DE NOAPTE REGENERATOARE SKIN ACTIVATOR  - Gama produselor SKIN ACTVATOR este o gamă de produse active din punct de vedere celular, cu atât mai benefică pentru că se foloseşte de procesul de regenerare celulară naturală a ogranismului în timp ce dvs dormiţi. Contribuie la…
 
188 Lei
 

Balsam pentru buze SKIN ACTIVATOR - SPF 15

 
BALSAM PENTRU BUZE SKIN ACTIVATOR - SPF 15 – conţine factori de protecţie împotriva influenţelor negative ale razelor solare UVA/UVB, fiind o cremă extraemolientă şi hidratantă prin conţinutul său de mentă care ajută la hidratare şi protecţie.Este un balsam care reduce ridurile…
 
91 Lei
 

Căutare produse

 
 

Coş cumpărături

Cos de cumparaturi Coşul conţine
0 Produse
Total 0 Lei
 
 
Autentificare
 
Rezultate cu Herbalife
 
Reţete culinare
 
Noutăţi
 
Link-uri utile