GRATUIT
Analiză corporală si nutriţională

Înainte de orice comandă, vă rugăm să răspundeţi acestui Chestionar.

Puteţi completa Chestionarul şi în afara vreunei comenzi, răspunsul îl primiţi pe adresa de  email.

 
 
 
Banner
 

Newsletter

 
 

Site-uri partenere

 
Acasă» Compania herbalife
 

Compania Herbalife

 

Compania Herbalife este Lider mondial in domeniul nutriţiei şi al controlului greutăţii.

Infiinţată in anul 1980 in California din iniţiativa unui singur om - Mark Hughes, compania s-a dezvoltat ajungând astăzi, dupa o experienţa de 30 de ani pe piaţa produselor de nutriţie, la a fi o companie globală, reprezentată in peste 73 de ţări din intreaga lume de către peste 2 milioane de Distribuitori Independenţi, numărând milioane de clienţi multumiţi pretutindeni.
In prezent Herbalife face parte din numeroase organizaţii de comerţ şi industrie, este membru fondator al Alianţei Internaţionale a Asociaţiilor Producătorilor de Suplimente Alimentare şi Dietetice (IADSA) şi este cotată la Bursa NYSE, cifra de afaceri a companiei in anul 2009 fiind de 4 miliarde de $. Sediul corporaţiei se afla in California SUA, la Los Angeles.

Marca Herbalife are in spate un prestigios colectiv de specialişti din intreaga lume, colectiv in fruntea caruia se află un Comitet de Consiliere Şiinţifică, condus de personalităţi ilustre in domeniu. Aceştia nu numai că cercectează şi elaborează produsele, ci şi instruiesc permanent Distribuitorii Independenţi din intreaga lume prin intermediul a numeroase sesiuni de Traininguri si Conferinţe Internaţionale care se ţin in permanenţă, pentru ca aceştia din urmă să fie in pas cu toate noutăţile in materie de nutriţie, activitate fizica şi stil de viaţă sănătos, concentrându-se in mod special pe “nutriţie”. Iată câţiva dintre aceşti prestigioşi oameni de ştiinţă:


  Consiliul este prezidat de Prof. Dr. David Heber

 
- Profesor şi Director al Centrului de Nutriţie Umană din cadrul UCLA – Facultatea de Medicină;
- Conduce Centrul de Nutriţie din cadrul Institutului Naţional de Tratare a Cancerului;

  Laureat al premiului Nobel - Dr. Louis Ignarro

- Profesor de farmacologie in cadrul UCLA;
- Membru al Academiei Naţionale din SUA;
- Laureat al Premiului Nobel in anul 1998, in domeniul medicinei şi fiziologiei. Elaborează produse exclusive pentru funcţionarea optimă a sistemului cardio-vascular.

   Dr. Luigi Gratton

- Vicepreşedinte al companiei pe probleme de Educaţie şi Relaţii Medicale;
- Medic specialist in medicină de familie;
- Membru in Consiliul American al Medicilor de Familie şi al Consiliului American al specialiştilor in Nutriţie;

Herbalife nu se limitează numai la cercetare, producţie şi vanzare pe piaţa a produselor sale in domeniul suplimentelor pentru o nutriţie sănătoasă, al produselor pentru controlul greutăţii, al suplimentelor pentru energie şi fitness, sau al celor pentru nutriţie externă, ci şi-a facut o misiune din a “salva vieţile oamenilor” implicandu-se cu responsabilitate in numeroase alte direcţii.
In aces sens, Herbalife sponsorizează o serie de activităţi sportive in lume, sponsorizează  atleţi, echipe şi cluburi de succes: echipa americană de fotbal L.A Galaxy la care joacă celebrul David Beckham, echipa F.C Barcelona şi F.C Valencia din Spania, atletul Attila VajdaLionel Messi şi mulţi alţii.
Dar un exemplu grăitor al rasponsabilităţii sociale a Herbalife, il reprezintă infiinţarea in anul 1994 a  Herbalife Family Fondation (HFF), care se dedică imbunatăţirii vieţii copiilor din intreaga lume, iar prin programul “Casa Herbalife”, iniţiat in  anul 2005, oferă mese sanatoase şi hrănitoare pentru copii, in parteneriat cu diverse organizaţii de caritate. In prezent , funcţionează 30 de astfel de programe pe cinci continente, un asemenea Centru sponsorizat de Herbalife aflându-se şi in Bucureşti.

 

Căutare produse

 
 

Coş cumpărături

Cos de cumparaturi Coşul conţine
0 Produse
Total 0 Lei
 
 
Autentificare
 
Rezultate cu Herbalife
 
Reţete culinare
 
Noutăţi
 
Link-uri utile