GRATUIT
Analiză corporală si nutriţională

Înainte de orice comandă, vă rugăm să răspundeţi acestui Chestionar.

Puteţi completa Chestionarul şi în afara vreunei comenzi, răspunsul îl primiţi pe adresa de  email.

 
 
 
Banner
 

Newsletter

 
 

Site-uri partenere

 
Acasă» Termeni şi condiţii
 

Termeni şi condiţii

Utilizarea acestui site, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor din aceasta pagina. Pentru evitarea oricăror neânţelegeri, vă recomandăm  citirea cu atenţie a acestora. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o  notificare prealabilă.
Imaginile produselor prezentate sunt cu titlu informativ, acestea putând diferi uneori faţă de produs, producatorul rezervându-şi dreptul de a schimba designul etichetei fără vreo altă notificare.
Sunteţi de acord şi acceptaţi faptul că, fără nici o notificare prealabilă, ne rezervăm dreptul de a şterge sau adăuga orice fel de informaţie pe site, de a intrerupe activitatea acestuia oricând, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri, ramâne la aprecierea dvs. daca vizitaţi sau nu aceste site-uri, sau daca luaţi sau nu în considerare informaţiile din conţinutul acestora.
Intregul conţinut al site-ului este proprietatea www.wellness-magazin.ro şi nu poate fi copiat sau folosit in nici un scop fără aprobarea scrisă a reprezentanţilor legali care il deţin.
Ne declinăm orice raspundere privind probleme de nefuncţionalitate care apar, datorate serverului care gazduieşte site-ul sau altor probleme tehnice.

Obligaţiile utilizatorului


Utilizănd serviciile oferite de acest site, sunteţi de acord sa furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dvs., informaţii specificate în secţiunea de înregistrare şi sunteţi de acord să furnizaţi aceste informaţii corect si complet, pentru ca serviciile oferite de noi, implicit onorarea comenzii dvs. să se efectueze conform acestor Termeni si Condiţii.
In situaţia in care considerăm că aceasta obligaţie nu a fost respectată, sau activitatea dvs pe site ne aduce prejudicii, ne rezervam dreptul de a vă bloca accesul.

Confidenţialitatea datelor


Această declaraţie de confidenţialitate descrie politica noastră cu privire la folosirea informaţiilor personale stocate pe site-ul nostru.
"Informaţiile personale" sunt atât datele dvs. personale şi de identificare, cât si datele cu privire la coletele care fac obiectul expediţiei. Pentru a putea deveni clientul nostru, trebuie să completaţi rubricile referitoare la datele de identificare in scopul inregistrării. Vom lua toate măsurile necesare pentru a ne asigura că aceste informaţii sunt procesate în mod corect şi confidenţial.
In acest fel,  vă asigurăm că toate informaţiile personale pe care le deţinem vor fi folosite doar în scopul pentru care au fost preluate, adică pentru confirmarea şi onorarea comenzilor plasate de către dvs, pentru transmiterea de noi informaţii despre produsele pe care le-aţi comandat, oferte de produse noi sau promoţii şi ne obligam să nu facem publice şi să nu vindem unor terti bazele de date continând informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Daca nu doriţi să primiti aceste informatii puteţi să vă exprimati consimtământul in acest sens. Vă rugăm să actualizaţi datele de identificare din contul dvs. atunci cand apar modificări.
Prelucrarea datelor cu caracter personal se face si se supune Legii nr.677/2001.

Comenzi

Comenzile se pot efectua telefonic sau direct, folosind sistemul de comandă al site-ul. Inainte de trimiterea comenzii, vă rugăm să completaţi Chestionarul de Evaluare.  Veţi primi un mail de confirmare a comenzii dvs insoţit de facutura proformă, după care in maxim 24 de ore veţi fi contactat de către unul dintre operatorii noştri pentru confirmarea comenzii şi alte detalii. 


Returnare

Conform  Art. 4,b, Cap.I din  Ordonanţa nr. 130/ 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă  "Consumatorul are dreptul să notifice in scris comerciantului că renunţa la cumpărare, fără să i se solicite penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.” Contravaloarea produselor va fi transferată in contul dvs. bancar in termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produselor retur.
Orice reclamaţie privind lipsuri din colet sau orice altă neconcordanţă cu comanda dvs. se va face in termen de 3 zile de la confirmarea primirii comenzii.

Litigii

Orice litigiu apărut intre clienţi si furnizorul de servicii  www.wellness-magazin.ro , va fi soluţionat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reuşit acest lucru, competenţa rezolvarii litigiului revine instanţelor de judecată din Romania.

Termenii şi condiţiile prezentate respectă legislaţia in vigoare: Legea 365/2002 privind comerţul electronic şi Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanţă.

Căutare produse

 
 

Coş cumpărături

Cos de cumparaturi Coşul conţine
0 Produse
Total 0 Lei
 
 
Autentificare
 
Rezultate cu Herbalife
 
Reţete culinare
 
Noutăţi
 
Link-uri utile