Reţete culinare - WELLNESS MAGAZIN - Distribuitor independent HERBALIFE
 

 
 


GRATUIT
Analiză corporală si nutriţională

Înainte de orice comandă, vă rugăm să răspundeţi acestui Chestionar.

Puteţi completa Chestionarul şi în afara vreunei comenzi, răspunsul îl primiţi pe adresa de  email.

 
 
 
Banner
 

Newsletter

 
 

Site-uri partenere

 

 
Acasă» Reţete culinare
 

Reţete culinare

Salată de vinete

 

Se coc vinetele, de preferinţă pe flacăra aragazului, se curăţă şi se lasă la scurs.
Se pun vinetele în vasul mixerului, se adaugă o ceapă mică tocată foarte mărunt, un praf de sare şi se mixează adăugând uleiul puţin câte puţin, până când vinetele devin cremoase. Se potrivesc de sare şi pentru cine preferă, se adaugă câteva picături de lămâie.
Se aşează vinetele astfel preparate într-un bol şi se ornează în funcţie de imaginaţia fiecăruia.

 

 
 

Ardei gras umplut cu salată de vinete

Se spală ardeii, se taie sferturi şi se scurg bine de apă. Se umplu apoi cu salata de vinete preparată ca în reţeta anterioară şi se ornează.
Este un excelent aperitiv pentru zilele obişnuite sau pentru zilele când avem musafiri.

 
 

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
Va ofer un preparat care nu este tocmai "de vara" dar ii putem pune alaturi ca si garnitura un sote din orice legume doriti. Eu prefer un sote de fasole verde cu ceapa si marar. Voi puteti sa ii alaturati ceea ce va place.
Iata ingredientele:
un piept de pui pregatit ca pentru snitele
o cutie de ciuperci din conserva sau 500 g ciuperci crude
2 cepe potrivite ca marime
2 oua
un morcov mic fiert, taiat fasii
marar, patrunjel
sare, piper


Mod de preparare:
Se portioneaza pieptul pe pui ca pentru snitele dar ceva mai mari, se condimenteaza cu sare, piper dupa gust.
Intr-o tigaie de teflon se pune foarte putin ulei (de preferat de masline) si se inabuse ceapa taiata marunt. Cand ceapa este gata se adauga ciupercile si se mai lasa la inabusit. Cand aceasta compozitie s-a racit, se potriveste de sare si piper, se adauga verdeata taiata marunt si ouale.
Pe fiecare dintre bucatile de piept de pui pregatite anterior se aseaza cateva fasii de morcov, umplutura si din nou cateva fasii de morcov (pentru aspect) si se ruleaza. Rulourile le prindem cu o scobitoare sau cu o ata subtire pentru a nu se desface in timpul coptului.
Asezam rulourile astfel pregatite intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa in prealabil cu ulei, stropim si rulourile cu putin ulei de masline, acoperim cu hartia de copt si dam la cuptor. Cand rulourile sunt aproape gata, ridicam hartia de copt si mai lasam in cuptor 10 min. pentru a se rumeni frumos.
Preparatul nostru este gata de servit.
Daca rulourile sunt mai mari, se pot taia felii groase de un deget care se aseza pe o farfurie alaturi de garnitura de legume dorita. Daca rulourile sunt potrivite pentru o portie, atunci le asezam pe farfurie ca atare.
Sper sa va placa!

 
 

Copănele de pui la grătar cu ciuperci şi roşii

Un fel de mâncare delicios, apetisant, sănătos şi uşor de preparat.
Spălăm copanelele şi le condimentăm cu sare, piper şi ierburi aromate după gust.
Le pregătim pe grătar şi atunci cand sunt aproape gata, punem alături la fript ciuperci şi bucăţi de gogosari. Acestora le trebuie un timp mai scurt de pregătire.
Când totul este gata, se aşează pe o farfurie, alaturi de felii de roşii.

 
 

Salată de vară

O salată uşoară de vară!
Castravete, ou fiert, cubuleţe de brânză, măsline şi mult mărar.
De fapt se pot alcătui o multitudine de combinaţii cu toate deliciile verii, rezultând o mulţime de reţete, în funcţie de gustul şi imaginaţia fiecăruia.

 
 

Ciorbă acră de pui

 
 

Frigărui aperitive

 

Căutare produse

 
 

Coş cumpărături

Cos de cumparaturi Coşul conţine
0 Produse
Total 0 Lei
 
 
Autentificare
 
Rezultate cu Herbalife
 
Reţete culinare
 
Noutăţi
 
Link-uri utile