GRATUIT
Analiză corporală si nutriţională

Înainte de orice comandă, vă rugăm să răspundeţi acestui Chestionar.

Puteţi completa Chestionarul şi în afara vreunei comenzi, răspunsul îl primiţi pe adresa de  email.

 
 
 
Banner
 

Newsletter

 
 

Site-uri partenere

 
Acasă» Rezultate cu Herbalife» Rezultate cu herbalife - - 10 kg
 

- 10 kg

 
- 10 kg
 
 
- 10 kg
 

 

„Numele meu este Gabriela Militaru, am 30 de ani şi sunt profesor de Religie-Engleza.

Am început consumul produselor Herbalife pentru că am vrut să mă implic ca şi colaborator, dar am vrut şi să slăbesc.
Înainte de Herbalife eram foarte nervoasă, agitată, nu aveam un somn liniştit, mă simţeam foarte obosită când mă trezeam dimineaţa dar şi pe parcursul întregii zile. Beam cam 5 cafele pe zi pentru a avea putere, eram mai mereu răcită şi aveam dureri îngrozitoare de stomac, de cap şi de spate, încât luam tot felul de pastile, mai ales înainte de somn. Pe lângă toate acestea, aveam şi un surplus de 24 de kg, datorită faptului că mâncam numai sandwich-uri pe parcursul zilei, iar seara aveam masa cea mai consistentă. Beam coca-cola şi alte băuturi energizante, iar apă nu beam deloc. De fapt, nu am băut apă ani de zile.
Din prima zi de consum al produselor, am observat că mi se face sete, un lucru nou pentru mine, nu mi s-a făcut foame, am avut forţă şi energie pentru întreaga zi, iar abia seara mi-am dat seama că nu am băut cafea toată ziua. Era excelent! După prima săptămână, am slăbit 4 kg. După prima lună, slăbisem 7 kg şi 35 de cm în circumferinţă. După 3 luni, am slăbit 10 kg şi 75 de cm în circumferinţă.

Lucrul care mă bucură cel mai mult este faptul că mi-am detoxifiat organismul, am scăpat de durerile de stomac, de oboseală, de durerile de cap, de stările de vomă, de durerile de spate şi de genunchi. Evident, nu mai simt nevoia de cafea sau alte energizante şi trăiesc plină de vitalitate zi de zi.

Mulţumesc produselor Herbalife!”

Căutare produse

 
 

Coş cumpărături

Cos de cumparaturi Coşul conţine
0 Produse
Total 0 Lei
 
 
Autentificare
 
Reţete culinare
 
Noutăţi
 
Link-uri utile