GRATUIT
Analiză corporală si nutriţională

Înainte de orice comandă, vă rugăm să răspundeţi acestui Chestionar.

Puteţi completa Chestionarul şi în afara vreunei comenzi, răspunsul îl primiţi pe adresa de  email.

 
 
 
Banner
 

Newsletter

 
 

Site-uri partenere

 
Acasă» Rezultate cu Herbalife» Rezultate cu herbalife - + 21 kg
 

+ 21 Kg

 
+ 21 Kg
 
 
+ 21 Kg
 

VERA

„Speranţa vieţii mele era să devin manechin.
Având însă 170 cm şi 70 kg, consideram că aveam 10 kg în plus şi am hotărât să slăbesc. Am început diferite cure de slăbire. Aplicând diferite reţete încontinuu, organismul a început să slăbească foarte mult, chiar daca nu-mi mai doream acest lucru. În decursul unui an am scăzut până la 33 kg. Am început să semăn cu un schelet şi să am dureri foarte mari în genunchi în momentul când depuneam cel mai mic efort fizic. De asemenea îmi era foarte frig tot timpul.
La 21 ani arătam ca o bătrână, oamenii oferindu-mi locul în autobuz.
M-am adresat unui medic dietecian, iar el mi-a prescris o dietă normală în urma căreia m-am îngrăşat 6 kg în 6 luni de zile. Eram însă în continuare depăşită psihic şi cuprinsă de disperare. În acel moment am luat decizia de a începe un program de  nutriţie de la Herbalife.
În decurs de 6 luni m-am îngrăşat cu 15 kg* (n.a. -   este vorba de acumulare masă mulsculară şi nu de grăsime în sine), iar după încă o luna şi jumătate cântăream cu 21 kg mai mult.
Acum greutatea mea este de 61 de kg şi sunt pur şi simplu fericită. În sfârşit am căpătat forma corpului dorită, am regăsit sănătatea, iar dorinţa de a fi manechin nu mi se mai pare ceva de nerealizat cu toate ca nu mai este o prioritate pentru mine”.
* n.a – nota administratorului

Căutare produse

 
 

Coş cumpărături

Cos de cumparaturi Coşul conţine
0 Produse
Total 0 Lei
 
 
Autentificare
 
Reţete culinare
 
Noutăţi
 
Link-uri utile