GRATUIT
Analiză corporală si nutriţională

Înainte de orice comandă, vă rugăm să răspundeţi acestui Chestionar.

Puteţi completa Chestionarul şi în afara vreunei comenzi, răspunsul îl primiţi pe adresa de  email.

 
 
 
Banner
 

Newsletter

 
 

Site-uri partenere

 
Acasă» Rezultate cu Herbalife» Rezultate cu herbalife - - 22 kg
 

- 22 Kg

 
-  22 Kg
 
 
-  22 Kg
 


Anita Modoran - "Sunt o persoană predispusă să iau în greutate, de aceea incă de la varsta de 19 ani m-am luptat cu alimentele, cu caloriile, tot timpul trebuia să fiu atentă ce mâncam şi cât mâncam.
Însă după naşterea celui de-al doilea copil totul a ieşit de sub control, am rămas cu un mare surplus de greutate -  la 1,72 m înalţime aveam 97 de kg. Am început un razboi cu kg folosind toate curele de slăbire publicate în reviste. Singurul subiect de conversaţie când mă întălneam cu o prietena era legat de siluetă.
Reuşeam să dau câteva kg jos dupa care trebuia să schimb reţeta deoarece toate funcţionau pe termen scurt şi după fiecare cură, cand mă opream kg reveneau şi tot aşa până când am cedat psihic.
Starea mea de sănătate se deteriorase datorită înfometării, nutriţei incorecte, alimentaţiei deficitare, dezechilibrului de vitamine, minerale, proteine şi nutrienţi. Aveam dureri mari de spate, o stare generală proastă, lipsă de energie şi frecvente migrene.
Am întâlnit soluţia Herbalife, datorită mamei mele.
Ea mi-a adus un program avansat de nutriţie. Am inceput consumul produselor iar surpriza cea mare a fost, că spre deosebire de tot ce încercasem până atunci, acesta era foarte comod, delicios şi fără senzaţii de foame.
Încă din a treia zi de consum mă simţeam mai bine, nu mai aveam ameţeli şi migrene, starea generală era din ce in ce mai bună iar în prima lună am slabit 7 kg, ceea ce mi-a dat curaj şi o foarte mare încredere în produsele Herbalife.
În doar 4 luni de zile am slăbit 22 de kg si sunt o mămică fericită.
Nu mai sunt stresată de silueta deoarece cu aceste produse mi-am reglat metabolismul şi mă menţin la greutatea normală cu foarte mare uşurinţă alimentându-mă absolut normal. Am oferit aceste produse şi copiilor mei pentru o nutriţie echilibrată, pentru a le întări imunitatea, soţul meu care avea deficit de greutate a reuşit şi s-a îngrăşat 6 kg şi intreaga mea familie, părinţi, fraţi, bunici sunt acum mai sănătoşi".

Căutare produse

 
 

Coş cumpărături

Cos de cumparaturi Coşul conţine
0 Produse
Total 0 Lei
 
 
Autentificare
 
Reţete culinare
 
Noutăţi
 
Link-uri utile