GRATUIT
Analiză corporală si nutriţională

Înainte de orice comandă, vă rugăm să răspundeţi acestui Chestionar.

Puteţi completa Chestionarul şi în afara vreunei comenzi, răspunsul îl primiţi pe adresa de  email.

 
 
 
Banner
 

Newsletter

 
 

Site-uri partenere

 
Acasă» Rezultate cu Herbalife» Rezultate cu herbalife - - 24 kg
 

- 24 kg

 
- 24 kg
 
 
- 24 kg
 


"Aceasta este povestea mea:

AM O MISIUNE – CONDUSĂ DE PASIUNE!

Am fost cunoscută ca o persoană bolnavicoasă timp de 37 de ani (nu zile sau luni, ANI) şi nu consider că asta mă reprezentă - atitudinea de genul, “oh, ce face Deb?”.
Am avut boala Crohn pe tot parcursul acestor 37 ani şi am pierdut 13 inch din intestinul subţire, jumătate din cel gros şi multe alte organe interne. Mereu mă gândeam “hei, am nevoie de ăsta, pune-l la loc!” HA!
Spondiloza cervicală, Fibromialgie - sindromul durerii şi oboselii cronice, erau suferinţle mele. Dacă cineva mă atingea, simţeam că mi se jupuia pielea. Aveam dureri TOT timpul. Luam tone de medicamente, inclusiv OxyContin, 120mg/zi, adică mai mult decat iau pacienţii de cancer. Sunt FOARTE norocoasă ca am scapat de acel monstru - DUREREA.
37 ani de insomnie. Atunci când o noapte de somn pierdut pare o eternitate, imagineaza-ţi prin ce treceam numai datorita acestui aspect.
Nu puteam gândi sau trăi decât pe canapea sau pe pat. Aceasta era meseria mea înainte.
Dezvoltasem o problema limfatică gravaă, astfel încât doctorii imi tot făceau biopsii, totodată părând să se dezvolte şi o distrofie musculară la un moment dat.
Începusem să căutăm un azil în care să fiu plasată. Acesta era cel mai înspaimântător lucru din punctul de vedere al viitorului.
Am întrebat doctorii dacă sufeream atâta din cauza efectelor secundare ale medicamentelor şi doi dintre ei mi-au spus DA.
Comunitatea medicală nu imi dadea nicio soluţie şi deveneam din ce în ce mai bolnavă; eram mereu la doctor, mergând de la unul la altul sau în operaţie. Toate acestea nu mi-au oferit niciun răspuns pană când mi s-au prezentat produsele Herbalife, moment în care mi-am luat sănătatea în mâini. Crezusem că viaţa mea era terminată dar am aflat că m-am înşelat.
Desigur, mă rugasem ani de zile înainte şi cred că Dumnezeu a trimis produsele Herbalife să îmi salveze viaţa! Cred că El a folosit această metodă pentru ma ajuta să ajut şi pe alţii cu aceleaşi lucruri care m-au ajutat pe mine.


Rezultatele mele:

În prima zi am pierdut 5 kg din fluidul limfatic de care vorbeam.
În primele 2 săptămâni am pierdut 17,5 kg, am continuat să pierd până la 24 kg, 66 inch şi 12 mărimi în puţin mai mult de 2 luni (înainte cântaream 48.5 kg la 1,60 m, apoi am crescut la 85 kg din cauza bolii şi a vieţii sedentare).
Acum, niciun simptom al bolii Crohn, toate simptomele fibromialgiei au dispărut.
Nu am mai folosit niciunul din medicamentele prescrise.
Nu voi mai merge la azil la 50 de ani!


Herbalife nu este un medicament şi nu m-a vindecat. Corpurile noastre au fost create să se vindece singure şi cand primesc tot ce au nevoie, asta tind să facă. Corpul meu a răspuns la lucrurile bune pe care le primea. Îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că am găsit produsele Herbalife, deoarece m-au făcut o persoană nouă după 37 de ani de atâta durere şi atâtea medicamente. Produsele Herbalife oferă mult mai mult decat promit!
În sfârşit trăiesc!!

Sper că pasiunea pentru aceste produse şi pentru companie ţi-a fost inspirată când ai auzit povestea mea, că vei găsi acei oameni care au nevoie de tine, probabil sa îi salvezi de durere sau chiar să le pui picioarele pe un pământ pe care nu îl considerau posibil. O viaţă de trăit. Sunt mulţi ca mine acolo. Te rog să te inspiri din pasiunea mea pentru a o dezvolta pe a ta şi să continui să schimbi vieţi."

Istoria povestită chiar de către Deb, o găsiţi accesând link-ul urmator:

You can read Deb's story by clicking here:

http://debtrahern.com/


Căutare produse

 
 

Coş cumpărături

Cos de cumparaturi Coşul conţine
0 Produse
Total 0 Lei
 
 
Autentificare
 
Reţete culinare
 
Noutăţi
 
Link-uri utile